Simone Keijsers
Mijn loopbaan als trainer begon 20 jaar geleden met het geven van sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen.
Na een academische titel in de Zweedse Taal– en Letterkunde, heb ik mij gaandeweg gespecialiseerd tot keuzebegeleider en loopbaanadviseur.
Om zelf een stap verder te zetten in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als in mijn professionele leven, heb ik mij onder andere geschoold in het proceswerk en heb ik een opleiding tot NEI-therapeut gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding tot NLP-Mastercoach 1 en 2 afgerond. Daarna heb ik mij verdiept in The Work, van Byron Katie, en ben ik door haar opgeleid tot facilitator in the Work.

Ik geef individuele coaching, workshops en trainingen op de Universiteit Leiden. Verder geef ik individuele coaching aan ZEE, eigen workshops en trainingen en maatwerkworkshops .
Belangrijke kenmerken van mij en mijn werk zijn: duidelijkheid, eerlijkheid, respect, humor en ‘walk your talk’.

 

 


Wie is ZEE ?


Simone Keijsers
Mijn loopbaan als trainer begon 25 jaar geleden met het geven van sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen. Na een academische titel in de Zweedse Taal– en Letterkunde, heb ik mij gaandeweg gespecialiseerd tot keuzebegeleider en loopbaanadviseur.
Om zelf een stap verder te zetten in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als in mijn professionele leven, heb ik mij onder andere geschoold in het proceswerk en heb ik een opleiding tot NEI-therapeut gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding tot NLP-Mastercoach 1 en 2 afgerond. Daarna heb ik mij verdiept in The Work, van Byron Katie, en ben ik door haar opgeleid tot facilitator in the Work. Ook heb ik de trainersopleiding bij de Galan School voor Training afgerond. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, specifiek bij studenten en (jong)volwassenen. Ik ben lid van ECHA.
Ik geef individuele coaching, workshops en trainingen op de Universiteit Leiden. Verder geef ik individuele coaching aan ZEE en maatwerkworkshops. Belangrijke kenmerken van mij en mijn werk zijn: duidelijkheid, eerlijkheid, respect, humor en ‘walk your talk’.

Zie mijn profiel op LinkedIn